Stroobos, Netherlands
+31683593067
info@tekstbureaubinnita.nl

Wat is dat tarief, eigenlijk?

Ja, dat is dan het minder leuke deel natuurlijk. Mijn tarief. Gelukkig kan ik daar kort over zijn: die heb ik niet specifiek. Wil je weten waarom? Lees dan hieronder. Denk je: shut up, wat kost jij voor mij? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de mail, telefoon of het contactformulier!

Ieder tarief een nieuw tarief

Tekstschrijven is maatwerk leveren. Een tekst moet passen bij het bedrijf, de toon bij de doelgroep en de vorm bij het medium. Betreft het een advertentie, een blog, een tekst voor social media of een nieuwsbrief? Ook het doel speelt een rol. Is het pure informatie of moet de tekst activerend zijn? Ik vorm de tekst graag naar de wensen van de opdrachtgever. Daar hoort, indien gewenst, ook zoekmachine-optimalisatie (SEO) bij. Op deze manier maakt de tekst jouw klanten, maar ook de zoekmachines blij!

Tekstschrijven kost tijd. Is er research nodig of wordt de meeste informatie aangeleverd? Hoeveel tijd ben ik bezig met het schrijven van een tekst? Het is logisch dat ik met een tekst van 600 woorden minder lang bezig ben dan met een tekst van 1200 woorden, tenzij bij de tekst van 600 woorden veel meer research nodig is dan bij de tekst van 1200 woorden. Vooraf maak ik een inschatting waarmee jij akkoord gaat. Zo weten we in ieder geval beide waar wij aan toe zijn. Transparant, helder en duidelijk.

Voor SEO vraag ik een toeslag van 5% bovenop de totaalprijs.

Wil je graag persoonlijk kennismaken? Dat is gratis en voor niets! Voor vervolgafspraken reken ik de reiskosten + het aantal uren.

Heb je een spoedje? Dan zorg ik, afhankelijk van de grootte van de tekst ervoor dat de tekst vliegensvlug op jouw bureau ligt! Hiervoor geldt een toeslag van 10% bovenop de totaalprijs van de klus. Het moet natuurlijk wel haalbaar zijn, want helaas rijd ik een auto en geen bezemsteel…

Let op! Dit zijn richtlijnen. In overleg is er veel mogelijk. Mocht je meerdere opdrachten hebben liggen, dan kunnen we altijd tot een mooie prijs komen. Neem contact met mij op om een offerte aan te vragen!